Portfolio

Van een volledige huisstijl tot videoproductie: ons portfolio bestaat uit een bonte verzameling van mooie projecten. Hieronder vind je een selectie van onze recent afgeronde projecten.

GrownUp

Op basis van een merkonderzoek hebben we voor GrownUp een herkenbare huisstijl ontwikkeld die innovatie en professionaliteit uitstraalt. De huisstijl hebben we doorvertaald naar drukwerk en verscheidene digitale uitingen.

Nordwaarts Video Agency

Nordwaarts is een videoproductie bureau gespecialiseerd in online video content. Voor Nordwaarts hebben wij de volledige huisstijl ontworpen. De huisstijl hebben we doorvertaald in drukwerk.

Tandprothetische praktijk Bergsma

Tandprothetische praktijk Bergsma is een eerstelijns zorginstelling, gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Voor Bergsma mochten wij de rebranding verzorgen. Wij hebben de huisstijl doorvertaald naar de website, en verschillende offline uitingen.

By Auk

Voor natuurgeneeskunde praktijk ByAuk in Gorredijk hebben wij een gehele huisstijl mogen ontwerpen. De huisstijl hebben wij doorvertaald naar een website en verschillende soorten drukwerk.

Zhushi Gorredijk

Voor sushi afhaal restaurant ‘Zhushi’ in Gorredijk hebben wij de volledige huisstijl mogen ontwerpen. De huisstijl hebben wij doorvertaald in drukwerk, fotografie en social media content.

Logofolio

Hier vind je een selectie van ons branding projecten waar wij aan hebben mogen werken.

Websites

Hier vind je een selectie van de website projecten waar wij aan gewerkt hebben.

The Gentlemen's Club

Dingen doen die dicht bij jezelf liggen en waar je blij van wordt. De Heeren van Rinsma worden blij van het verbinden van mensen en het bieden van vermaak.