Recensies

Sterke merkidentiteit

Bureau Bont heeft ons erg goed geholpen in het bepalen en ontwerpen van een sterke merkidentiteit. Tijdens gesprekken waarin goed werd geluisterd, maakt dat wij nu compleet achter onze visuele uitstraling staan.

BB_Logo's_Klanten-06

Daniel Tol

Nordwaarts

Uniek product

Ontzettend blij met mijn logo en huisstijl die Bureau Bont heeft gemaakt. Ze hebben goed geluisterd en meegedacht aan wat ik wilde, en daarnaast goede vragen gesteld. Vanuit daar hebben ze een uniek product gemaakt!

BB_Logo's_Klanten-07

Kapin Zhu

Zhushi Gorredijk

Het juiste ontwerp

Ze weten de juiste vragen te stellen om tot het juiste ontwerp te komen. Ik heb ze zien werken aan diverse logo’s en websites. Ik zou hen aan iedereen aanbevelen!

BB_Logo's_Klanten-vs-08

Hendrik Jan Zanden

Vloergeschuurd

Erg communicatief

Hun enthousiasme en kennis werken aanstekelijk. Zij zijn communicatief en maken van lastige beslissingen appeltjes en eitjes. Ik raad dan ook Bureau Bont van harte aan!

BB_Logo's_Klanten-09

Jochem de Josselin de Jong

Shared spaces Haren

Het was zeer fijn samenwerken

Het was zeer fijn samenwerken met de mannen van bureau bont. Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit, precies wat we nodig hadden voor onze nieuwe website. Bedankt voor het meedenken en tot de volgende klus!

BB_Logo's_Klanten-10

Jesse Dolstra

bAwear Score

Echt een waanzinnige website

Super samenwerking met deze jonge creatieve ondernemers. En vooral enorm blij met het eindresultaat! Echt een waanzinnige website. Ook het stukje maandelijkse onderhoud en beheer laat ik doen door de jongens van Bureau Bont.

Logo_JKSocials_review-02

Jarno Klijnsma

JKsocials