Website laten maken in Heerenveen

Voor een goede website in Heerenveen ben je bij Bureau Bont aan het juiste adres. Ons hart gaat sneller kloppen van web en design. Een website enkel als online visitekaartje? Dat is achterhaald! Onze professionals voorzien de website van een uniek design, maar ook de juiste opbouw en techniek om te scoren in de zoekmachines! Wanneer je een website wilt laten maken in Heerenveen zijn wij je Bontgenoten!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder! Of neem direct contact op via de onderstaande button en kom in contact met één van onze professionals.

Website pakket

Als je voor jouw onderneming een online visitekaartje zoekt, dan is dit het ideale pakket voor jou! Een website met de essentiële basiselementen.

✓   Website ontwerp

✓   4 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   1 correctieronde

✕   Blog en- of portfolio pagina

✕  Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✕   Google Analytics

✕  Plugin / thema updates

Website uitgebreid

Een uitgebreide website op maat, inclusief 8 pagina’s en blog- of portfolio-pagina, inclusief 2 correctierondes. Daarnaast melden wij jouw aan voor Google Mijn Bedrijf!

✓   Website ontwerp

✓   8 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   2 correctierondes

✓   Blog en- of portfolio pagina

✓   Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✕   Google Analytics

✕  Plugin / thema updates

Website compleet

Een compleet pakket met onder andere een uitgebreide WordPress website, geoptimaliseerd voor zoekmachines, inclusief maandelijkse updates.

✓   Website ontwerp

✓   16 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   3 correctierondes

✓   Blog en- of portfolio pagina

✓   Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✓   Google Analytics

✓   Plugin / thema updates

Waarom een website laten maken in Heerenveen door Bureau Bont?

Wanneer je een website laat maken is het fijn dat je snel kunt schakelen. Wij zijn de vertrouwde partij, dicht bij huis. Korte lijnen en heldere communicatie, zo werken wij graag. Niet voor jou, maar samen met jou. Bovendien zijn onze designers uiterst goed een merkidentiteit creëren en te verwerken in jouw webdesign.

Dat is natuurlijk leuk, maar er moeten ook mensen op je website terecht komen. Wij bouwen onze websites volgens de richtlijnen van de zoekmachines, zodat jij kunt scoren met jouw online marketing inspanningen! En dat alles al vanaf €895,-

Mobile first ontwerp

Wist je dat meer dan de helft van de zoekopdrachten in Google worden gedaan vanaf een telefoon? Het is dan ook belangrijk om een mobile first design in acht te nemen wanneer je een website laat maken. Dit zit bij Bureau Bont wel goed. Al onze websites hebben een responsief en mobile first ontwerp, waardoor ze goed schalen en werken op ieder apparaat.

Mobile first design is tevens een vereiste van zoekmachines als Google (deze hebben ook baat bij een goede gebruikerservaring en tonen websites zonder mobile first design minder vaak in de zoekresultaten).

Een technisch geoptimaliseerde website

Waar jij een website ziet, zien onze specialisten veel meer. Eén van de dingen waar ze naar kijken is de website techniek. Wanneer je ervoor kiest om een website te laten maken in Heerenveen door Bureau Bont ben je verzekerd van de beste technische optimalisatie. Dit wil zeggen geen onnodige stukken Javascript of CSS (of andere code), geen bestanden en afbeeldingen met grote bestandsgrootte of andere zaken die de website traag maken. Een snelle laadtijd is namelijk essentieel voor een fijne gebruikerservaring en goede online vindbaarheid in de zoekresultaten. Een goede basis voor online marketing activiteiten dus.

Een website met eigen karakter

Bij Bureau Bont blinken we uit in twee dingen: websites en branding. Door de combinatie van deze twee specialismen ontwerpen wij de mooiste websites die naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit. In overleg met jou uiteraard. We laten jouw online branding aansluiten op je bestaande uitstraling, of maken een heel nieuw ontwerp! Zo wordt jouw website het verlengde van bijvoorbeeld jouw fysieke winkel. Herkenbaar en vertrouwd voor de bezoeker, daarvoor doen we het!

Geoptimaliseerde call to actions

Het aanvragen van een brochure, offerte of een WhatsApp button: wij besteden veel aandacht aan het implementeren van duidelijke Call To Actions die belangrijk zijn voor jouw doelen. Zo maken we het makkelijk voor de klant om contact op te nemen en wordt je website een ondersteunend (of volledig op zichzelf staand) conversie kanaal.

Onbeperkte mogelijkheden met een WordPress website

Wanneer je een website laat maken in Heerenveen door Bureau Bont betreft dit een WordPress website. WordPress als CMS kent namelijk twee grote voordelen. Allereerst de prijs. Met een WordPress website kunnen de kosten relatief laag blijven, zonder in te leveren op kwaliteit. Het tweede voordeel is dat de mogelijkheden van een WordPress website vrijwel onbeperkt zijn. Dus heb jij bijzondere wensen? Wij realiseren het voor je!

Website pakket

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website uitgebreid

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website uitgebreid pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website compleet

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website compleet pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.