Website laten maken in Leeuwarden

Een website laten maken in Leeuwarden? Dan ben je bij Bureau Bont aan het juiste adres! Wij zijn een team van jonge professionals met enorme passie voor web en design. Wij geloven dat een goede website meer is dan alleen een online visitekaartje en zorgen ervoor dat je website is voorzien van de juiste opbouw en techniek om te scoren in de zoekmachines!

Meer weten? Lees dan verder! Of neem direct contact op via de onderstaande button en stel al je vragen aan één van onze specialisten.

Website pakket

Als je voor jouw onderneming een online visitekaartje zoekt, dan is dit het ideale pakket voor jou! Een website met de essentiële basiselementen.

✓   Website ontwerp

✓   4 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   1 correctieronde

✕   Blog en- of portfolio pagina

✕  Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✕   Google Analytics

✕  Plugin / thema updates

Website uitgebreid

Een uitgebreide website op maat, inclusief 8 pagina’s en blog- of portfolio-pagina, inclusief 2 correctierondes. Daarnaast melden wij jouw aan voor Google Mijn Bedrijf!

✓   Website ontwerp

✓   8 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   2 correctierondes

✓   Blog en- of portfolio pagina

✓   Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✕   Google Analytics

✕  Plugin / thema updates

Website compleet

Een compleet pakket met onder andere een uitgebreide WordPress website, geoptimaliseerd voor zoekmachines, inclusief maandelijkse updates.

✓   Website ontwerp

✓   16 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   3 correctierondes

✓   Blog en- of portfolio pagina

✓   Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✓   Google Analytics

✓   Plugin / thema updates

Waarom een website laten maken in Leeuwarden door Bureau Bont?

Wij zijn de vertrouwde partij, dicht bij huis. Dit wil zeggen dat wanneer er snel geschakeld moet worden, dat wij voor je klaar staan. Korte lijnen, heldere communicatie. Dat vinden wij fijn. En dat alles al vanaf €895,- Daarnaast zijn er natuurlijk een aantal technische zaken waarom je voor ons kiest. Wij bouwen onze websites namelijk volgens de richtlijnen van de zoekmachines, zodat jij kan scoren!

Mobile first ontwerp

Tegenwoordig worden meer dan de helft van alle zoekopdrachten op Google gedaan met een telefoon. Desktop is dus niet meer het belangrijkste. Maar je wilt natuurlijk dat je website goed werkt op telefoons, desktops en tablets. Daarom hebben al onze websites een responsief en mobile first ontwerp. 

Doordat we jouw website een mobile first responsief ontwerp geven, heb je voordeel in de zoekmachines. Google en andere grote zoekmachines geven namelijk de voorrang aan responsieve websites in de zoekresultaten.

Technische optimalisatie

Wanneer je een website gaat laten maken in Leeuwarden door Bureau Bont kun je rekenen op de beste technische optimalisatie, waardoor je begint met een voorsprong op je concurrenten. Wij zorgen dat de website techniek is geoptimaliseerd. Dit wil zeggen geen onnodige stukken Javascript of CSS (of andere code), geen bestanden en afbeeldingen met grote bestandsgrootte of andere zaken die de website traag maken. Een snelle laadtijd is namelijk essentieel voor een fijne gebruikerservaring en goede online vindbaarheid.

Een website met eigen karakter

Naast websites maken is ons specialisme branding en design. Dit zie je terug in de door ons gebouwde websites. In overleg met jou maken we een top design voor je website. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in online branding als aanvulling op je bestaande uitstraling. Dus heb je bijvoorbeeld een fysieke winkel? Dan zorgen wij ervoor dat je website voelt als het verlengde van je fysieke winkel. Herkenbaar en vertrouwd voor de bezoeker, daarvoor doen we het!

Geoptimaliseerde call to actions

Het aanvragen van een brochure, offerte of een WhatsApp button: wij besteden veel aandacht aan het implementeren van duidelijke Call To Actions die voor jou belangrijk zijn. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw website ondersteunend kan zijn voor het realiseren van door jou opgestelde doelstellingen.

Onbeperkte mogelijkheden met een WordPress website

Wanneer je een website laat maken in Leeuwarden door Bureau Bont betreft dit een WordPress website. WordPress als CMS kent namelijk twee grote voordelen. Allereerst blijven de kosten beperkt, waardoor we jou een scherp tarief kunnen bieden. En daarnaast zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Heb je bijzondere wensen? Geen probleem! Wij realiseren het voor je. Wat zijn jouw wensen voor je nieuwe website?

Wil jij ook een website laten maken in Leeuwarden?

Dus, wil jij een website laten maken in Leeuwarden die scoort in de zoekmachines? Dan zijn wij dé partij voor jou! Wij zijn jouw jonge specialisten die de ins en outs van het internet kennen. Juist om deze reden kunnen wij tegen een scherp tarief een mooie en goed geoptimaliseerde website aanbieden. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Website pakket

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website uitgebreid

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website uitgebreid pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website compleet

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website compleet pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.