Website laten maken in Sneek

Een goede website laten maken in Sneek? Dan ben je bij Bureau Bont aan het juiste adres! Wij zijn een groep jonge professionals met een grote passie voor web en design. Hierdoor ontwerpen wij de mooiste websites met de meest uitlopende designs. Bovendien voorzien we de website van de juiste opbouw en techniek om te scoren in de zoekmachines. Dus wil je een website laten maken in Sneek? Dan zijn wij je bontgenoten!

Meer weten? Lees dan verder! Of neem direct contact op via de onderstaande button en kom in contact met één van onze professionals.

Website pakket

Als je voor jouw onderneming een online visitekaartje zoekt, dan is dit het ideale pakket voor jou! Een website met de essentiële basiselementen.

✓   Website ontwerp

✓   4 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   1 correctieronde

✕   Blog en- of portfolio pagina

✕  Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✕   Google Analytics

✕  Plugin / thema updates

Website uitgebreid

Een uitgebreide website op maat, inclusief 8 pagina’s en blog- of portfolio-pagina, inclusief 2 correctierondes. Daarnaast melden wij jouw aan voor Google Mijn Bedrijf!

✓   Website ontwerp

✓   8 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   2 correctierondes

✓   Blog en- of portfolio pagina

✓   Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✕   Google Analytics

✕  Plugin / thema updates

Website compleet

Een compleet pakket met onder andere een uitgebreide WordPress website, geoptimaliseerd voor zoekmachines, inclusief maandelijkse updates.

✓   Website ontwerp

✓   16 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   3 correctierondes

✓   Blog en- of portfolio pagina

✓   Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✓   Google Analytics

✓   Plugin / thema updates

Waarom een website laten maken in Sneek door Bureau Bont?

Tijdens een samenwerking is het fijn dat je snel kunt schakelen. Wanneer je een website laat maken is dit niet anders. Even snel een ontwerp bespreken en eventuele feedback razendsnel verwerken, even samen brainstormen en snel contact wanneer nodig. Dit vinden wij fijn. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen en heldere communicatie. We werken namelijk niet voor jou, maar samen met jou.

Onze designers zijn zeer kundig in branding en webdesign. Zo zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit optimaal wordt verwerkt in jouw webdesign. Maar daar stopt het niet, wij bouwen onze websites namelijk volledig volgens de richtlijnen van de zoekmachines, zodat jij kunt scoren in de zoekresultaten! En dat alles al vanaf €895,-.

Mobile first ontwerp

Sinds 2019 geven zoekmachines voorrang aan websites met een responsief ontwerp. Dit komt omdat meer dan de helft van alle zoekopdrachten worden gedaan met een telefoon. Om een goede gebruikerservaring te bieden aan telefonische gebruikers worden websites met mobile first ontwerp dus eerder vertoond in zoekmachines. Al onze websites krijgen een mobile first ontwerp en schalen hierdoor op alle apparaten goed mee.

Technische optimalisatie

Een website is meer dan alleen design en content, er komt namelijk een hoop code en techniek bij kijken. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw website een voorsprong heeft qua vindbaarheid op je concurrenten. Want naast een mobile first ontwerp optimaliseren wij de website techniek namelijk ook maximaal. Dit wil zeggen dat wij enkel gecomprimeerde (WebP) afbeeldingen op de website laten terugkomen, geen onnodige grote bestanden en geen onnodige stukken Javascript, CSS of ander code gebruiken. Zo wordt de laadtijd van de website optimaal en blijft de code schoon. Zo kun je met een voorsprong beginnen te werken aan je organische vindbaarheid. Dit is één van de redenen waarom je je website in Sneek laat maken bij Bureau Bont.

Een website met een uniek design

Onze specialisten blinken uit in twee dingen: websites en branding. Door deze twee specialismen te combineren zorgen we ervoor dat jouw website naadloos aansluit op je bestaande huisstijl en communicatie uitingen. Hierdoor maken we jouw offline- en online aanwezigheid tot één geheel. Herkenbaar en vertrouwd voor de bezoeker, daar doen we het voor!

Geoptimaliseerde call to actions

Om jouw online doelstellingen te behalen is het belangrijk dat de bezoekers zo eenvoudig mogelijk contact kunnen opnemen of een offerte kunnen aanvragen. Dit doen wij door geoptimaliseerde call to actions te verwerken in je webdesign.

Onbeperkte mogelijkheden met een WordPress website

Een website laten maken in Sneek door Bureau Bont is dus goed voor de portemonnee en voor je online bereik! Wij bouwen onze websites in het CMS WordPress. Dit CMS kent namelijk twee grote voordelen: relatief lage kosten en vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Dus heb jij bijzondere wensen? Geen probleem! Wij realiseren het voor je!

Website pakket

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website uitgebreid

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website uitgebreid pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website compleet

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website compleet pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.