Branding

Branding is essentieel om je merk smoel te geven. Goede branding zorgt voor herkenbaarheid en eenheid.

Websites

De website als online basis! We voorzien je van een gebruiksvriendelijke, maatwerk WordPress website die aansluit op jouw wensen.

Extra diensten

Marketing, webteksten, hosting, drukwerk en foto- en video: Maak jouw on- en offline aanwezigheid compleet!

Hoe wij werken

Designers, tekstschrijvers en SEO-marketeers: Bureau Bont bestaat uit een web van specialisten op verschillende gebieden. Hierdoor kunnen wij jou een compleet pakket aanbieden: van branding tot website en van online marketing tot webhosting. Ideaal!

Wij werken met vaste pakketten voor branding en websites. Dan weet je namelijk precies waar je aan toe bent, wat je opgeleverd krijgt en hoeveel dit kost. Zo kunnen we ondernemers met verschillende budgetten verder helpen. Kies voor het pakket dat het beste bij jouw wensen past.

Extra diensten

Het is natuurlijk mogelijk dat onze vaste pakketten net niet aansluiten bij wat jij zoekt. Maar dat betekent zeker niet dat wij je niet verder kunnen helpen! Vraag dan een offerte op maat aan.

Naast onze vaste pakketten voor branding en websites, kun je bij ons ook aankloppen voor een aantal aanvullende diensten. Met een geoptimaliseerde webtekst, razendsnelle hosting, creatieve fotografie en een knap staaltje drukwerk maak je het plaatje compleet.