Online marketing

Een nieuwe website verdient het om gezien te worden. Met de inzet van online marketing genereer je traffic naar jouw website en draag je bij aan jouw online zichtbaarheid.

Online marketing voor jouw nieuwe website

Als je website gelanceerd is, wil je natuurlijk dat jouw doelgroep de weg naar de website weet te vinden. Want een spiksplinternieuwe website zonder traffic is een beetje als een Vrienden Van Amstel in een leeg Ahoy. Een deel van je trouwe fans hebben de URL al in hun favorieten staan voordat jij de lancering goed en wel gecommuniceerd hebt. Maar een groot deel van de (potentiële) klanten, heeft waarschijnlijk een zetje in de rug nodig. Dat is waar onze online marketing specialisten om de hoek komen kijken. Onze marketeers helpen je graag met zoekmachine optimalisatie, waarmee je de traffic naar de website verhoogt.

SEO

Een lekker leesbare en aansprekende webtekst is belangrijk, maar dat deze teksten goed vindbaar zijn, is minstens zo belangrijk! SEO (Search Engine Opimization) focust zich op de organische vindbaarheid van je website. De belangrijkste factoren van SEO betreffen relevantie, techniek, autoriteit & content. Onze SEO-specialisten regelen dit graag voor je door de volgende diensten aan te bieden:

Het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek voor het bepalen van juiste zoekwoorden qua relevantie, zoekvolume en concurrentie.

Het schrijven van geoptimaliseerd meta titels en descriptions voor het verhogen van de CTR via zoekmachines.

Hierbij kijken we naar zaken als sitemaps, robots.txt en de snelheid van de website.

Dit doen we voor het verhogen van je autoriteit en Google ranking op specifieke zoekwoorden.

Benieuwd wat we allemaal nog meer voor je kunnen betekenen op het gebied van SEO? Neem dan contact met ons op!

SEA

Naast organische vindbaarheid, is het ook mogelijk om betaalde advertenties in te zetten om de vindbaarheid te vergroten. Als een website nieuw is, en daarom nog geen autoriteit heeft opgebouwd, kan SEA (Search Engine Advertising) een waardevolle toevoeging zijn om direct relevant verkeer naar je website te trekken. Door je SEA campagnes goed in te richten kun je trek je de juiste bezoekers naar je website, waardoor SEA in veel gevallen perfect is voor het genereren van leads en verkopen.

Wij bieden de volgende diensten op het gebied van SEA:

✓  Google Search

✓  Google Display

✓  Google Remarketing

We zorgen voor gestructureerde campagnes, optimaliseren regelmatig, houden je op de hoogte van de resultaten en adviseren over bijsturing. Alles weten over onze online marketingdiensten? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Branding

Een unieke en herkenbare huisstijl die de kernwaarden van jouw bedrijf duidelijk weergeven.

Websites

Een doelgerichte website die de doelgroep van jouw bedrijf op de juiste manier aanspreekt.

Offerte op maat

Ben jij niet te vangen voor een pakket? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.