Website laten maken in Drachten

Een website laten maken in Drachten? Kies dan voor de jonge professionals van Bureau Bont! Wij zijn jouw creatieve bontgenoten met een passie voor WordPress, design en branding. Je kunt van ons korte lijnen verwachten en een proactieve houding. En ook niet geheel onbelangrijk, onze websites worden opgeleverd met de juiste opbouw en techniek om te scoren in de zoekmachines. Zo wordt jouw nieuwe website niet alleen een online visitekaartje, maar kun je ook nieuwe leads aantrekken.

Benieuwd naar de kosten van een website op maat in Drachten? Neem direct contact op!

Website pakket

Als je voor jouw onderneming een online visitekaartje zoekt, dan is dit het ideale pakket voor jou! Een website met de essentiële basiselementen.

✓   Website ontwerp

✓   4 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   1 correctieronde

✕   Blog en- of portfolio pagina

✕  Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✕   Google Analytics

✕  Plugin / thema updates

Website uitgebreid

Een uitgebreide website op maat, inclusief 8 pagina’s en blog- of portfolio-pagina, inclusief 2 correctierondes. Daarnaast melden wij jouw aan voor Google Mijn Bedrijf!

✓   Website ontwerp

✓   8 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   2 correctierondes

✓   Blog en- of portfolio pagina

✓   Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✕   Google Analytics

✕  Plugin / thema updates

Website compleet

Een compleet pakket met onder andere een uitgebreide WordPress website, geoptimaliseerd voor zoekmachines, inclusief maandelijkse updates.

✓   Website ontwerp

✓   16 pagina’s inbegrepen

✓   Gebaseerd op kernwaarden

✓   Volledig responsive

✓   Wordpress CMS

✓   3 correctierondes

✓   Blog en- of portfolio pagina

✓   Aanmelding Google Mijn Bedrijf

✓   Google Analytics

✓   Plugin / thema updates

Waarom een website laten maken in Drachten door Bureau Bont?

Je kiest voor Bureau Bont omdat wij korte lijnen en heldere communicatie enorm belangrijk vinden. Wij maken de website, maar dit kunnen we niet zonder samenspraak met jou. In ons ervaring is een combinatie van de ondernemersvisie en onze visie met betrekking tot design en branding een formule voor succes. Wij zijn jouw bontgenoten, dicht bij huis. Bovendien heb je al een complete website vanaf €895,-

Mobile first ontwerp

Wist je dat meer dan de helft van alle zoekopdrachten op Google wordt gedaan met een telefoon? Jouw website zal dus het meest via telefoon worden gebruikt. Google (en andere zoekmachines) belonen je dan ook wanneer je website een mobile first ontwerp heeft doordat er voorrang wordt gegeven in de zoekresultaten aan responsieve websites. Je mag van ons een mobile first ontwerp verwachten die op alle apparaten goed meeschaalt.

Technische optimalisatie

Een website laten maken in Drachten door Bureau Bont geeft je een voorsprong qua vindbaarheid op je concurrenten. Wij zorgen er namelijk voor dat je website techniek tot in de puntjes is geoptimaliseerd. Dit wil zeggen geen onnodige stukken Javascript of CSS (of andere code), geen bestanden en afbeeldingen met grote bestandsgrootte of andere zaken die de website traag maken. Een snelle laadtijd is namelijk essentieel voor een fijne gebruikerservaring en goede online vindbaarheid. Zo kun je met een voorsprong beginnen te werken aan je organische vindbaarheid. Lees hier meer over online marketing.

Een website met jouw huisstijl

Wij specialiseren ons niet alleen in websites, maar ook in branding en design. Dit specialisme passen wij toe bij al onze website ontwerpen. Het is belangrijk dat jouw (potentiële) klanten je herkennen, zeker wanneer je ook offline communicatie uitingen inzet om je bereik te vergroten. Je website wordt dan een aanvulling op je bestaande branding. Wanneer je bijvoorbeeld een fysieke winkel hebt, dan zorgen wij ervoor dat je website perfect aansluit op de huisstijl

Call to actions waar je mee scoort

Naast informatievoorziening, betrouwbaarheid uitstralen en je team voorstellen heeft een website natuurlijk nog een andere doelstelling. Het binnenhalen van nieuwe leads, aanmeldingen realiseren voor de nieuwsbrief, aanvragen van een brochure of offerte, contactopname via whatsapp, meer leden op de social media kanalen enzovoorts. Wij zorgen ervoor dat je website is voorzien van geoptimaliseerde call to actions, zodat deze maximaal bijdragen aan het behalen van je doelstellingen.

Wil jij ook een website laten maken in Drachten voor slechts €895?

Dus, wil jij een website laten maken in Drachten waarmee je goed vindbaar bent in de zoekmachines? Dan zijn wij jouw bontgenoten! Doordat ons team bestaat uit jonge specialisten die de ins en outs van het internet kennen kunnen wij een geoptimaliseerde website aanbieden tegen een scherp tarief. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Website pakket

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website uitgebreid

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website uitgebreid pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website compleet

Bedankt dat je een offerte op wilt vragen voor het website compleet pakket! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.